CK SLAN tour - logo

Další informace

Spojené Arabské Emiráty
Spojené Arabské Emiráty

Spojené Arabské Emiráty (SAE) je stát na středním východě, rozkládající se v jihozápadní Asii na východě Arabského poloostrova při pobřeží Perského zálivu. Sousedí s Ománem a Saúdskou Arábií.
Spojené Arabské Emiráty a zvláště jejich turistická letoviska jsou jedním z nejvěhlasnějších center přepychu na světě. Spojuje se zde bohatá historie země s moderní současností. Naleznete zde pouštní oázy, v nichž jakoby se zastavil čas, ale také moderní velkoměsta s mrakodrapy a bohatým nočním životem.

Abu Dhabi
Abu Dhabi

Abu Dhabi je dnes většinou spojováno s novým závodním okruhem Formule 1. Závodní okruh je součástí zábavního komplexu, ve kterém se nachází mj. největší zábavní park na světě - Ferrari World. Abu Dhabi je však supermoderní město s novými mrakodrapy, které obklopuje poušť, která k Arabskému poloostrovu neodmyslitelně patří.

Formule 1 - vstupenky a zájezdy
Formule 1 - vstupenky a zájezdy

V kalendáři závodů na rok 2015 je celkem 21 závodních okruhů. Celkem 9x se pojede závod F1 v Evropě. CK SLAN tour zajišťuje vstupenky na všechny závody seriálu Grand Prix Formule 1. Na většinu těchto závodů pak dále nabízíme pro individuální klienty zajištění ubytování případně dopravy do cílového místa. Na vybrané závody nabízíme organizované letecké či autokarové zájezdy.  

Sport v Emirátech
Sport v Emirátech

Spojené Arabské Emiráty nemají příliš mnoho kulturních či historických památek. O to více se tak snaží zviditelnit jejich stát pořádáním špičkových sportovních akcí.